Kategorier
Pressemeddelelse

Matchfixing skandale CSGO

IBP smed kampen for CSGO skins!

Den første fremtrædende match fixing-skandale i Counter-Strike: Global Offensive var resultatet af et spil spillet den 20. august 2014 mellem de nordamerikanske hold iBUYPOWER og NetcodeGuides.com i sæson 5 af CEVO Professional League. På trods af at være tunge favoritter, blev iBP besejret 16-4. Skønt bevis straks dukkede op, der tyder på, at kampen var rettet, blev historien afvist som rygte og sprang over, indtil en opfølgningsartikel blev offentliggjort den 16. januar 2015 af den oprindelige journalist Richard Lewis. I det afslører han forskellige tydelige beviser, der direkte implicerer flere medlemmer af IBP-holdet som at have væddet mod sig selv og derefter bevidst tabte  kampen.

Lewis og Courtney Timpson, en CS: GO Lounge-medarbejder, var i stand til at identificere et stort antal usædvanligt store volumenindsatser af Duc “cud” Pham og dboorN, som var forbundet med medlemmer af iBP-teamet. Artiklen blev bekræftet af ShahZaM, der blev rådgivet af Netcodeguides.com-grundlægger Casey Foster om, at kampen ville blive kastet og også havde sat et væddemål mod holdet. Fosters websted var et joint venture mellem ham selv og DaZeD, kaptajn på det kastende iBP-hold; den sandsynlige motivation for løsningen. Den 26. januar 2015 udgav Valve en kommentar til hændelsen Integrity and Fair Play , der annoncerede de ubestemte forbud mod fire af iBP-spillerne ud over orkestratorerne af fixen. Skadoodle var den eneste iBP-spiller, der blev efterladt uforbudt, da han havde nægtet at dele i fortjenesten fra kastet. Valve var i stand til at bekræfte detaljer i artiklen af ​​Lewis gennem inspektion af varebeholdninger og transaktioner og bemærkede, at mange højværdiprodukter, der blev vundet under væddemål, blev overført til de forbudte personer. I alt blev syv personer på ubestemt tid udelukket fra at deltage i enhver kapacitet i Valve sponsorerede events. Valve præciserede, at forbuddene er permanente den 5. januar 2016 i A Follow Up to Integrity and Fair Play.

Som et resultat af forbud mod både grundlæggere af NetcodeGuides.com,
de spillere, der blev underskrevet til deres hold 
(USA LeX, USA anger, USA fl0m, USA abE og Canada hades) venstre 
straks, vender tilbage til navnet Mythic. august 2015 udgav Richard
Lewis et åbent brev til Valve on Daily Dot, hvori han fordømte Valve
for at efterlade spillerne i en tilstand af usikkerhed om fremtiden 
for deres karriere på grund af banned er "ubestemt" angående længde. 
CEVO reagerede senere på dagen ved at løsne forbud til kun at 
begrænse dem fra at spille i deres liga. juli 2017 blev den tidligere
iBP-trup ikke udsat for ESL- og ESEA-begivenheder, hvor mange 
spillere, analytikere og andre indflydelsesrige personer i 
Counter-Strike-fællesskabet roste ESL's beslutning. september 2017 
ophævede DreamHack alle "ubestemte livstidsforbud", der blev udstedt 
før februar 2015. Med dette, ex-iBP trup var unbanned for alle 
fremtidige DreamHack begivenheder. 

Anmeldelse af ESL PRO LEAGUE Odense 2019 
Hvordan får jeg bedre aim i CSGO?
Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person Forfatter: Mikkel Kodahl

Summary
Matchfixing skandale csgo
Article Name
Matchfixing skandale csgo
Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *