Kategorier
Pressemeddelelse

Hardware hack i CSGO

Hardware hacking er i omløb og er stort set umuligt at opdage.

Hackere har været en del af spilindustrien i mange mange år. En ting som er fælles for den generelle befolkning som aktivt spiller spil er, at ingen kan lide hackere. Hackere ødelægger spillet for alle øvrige spillere, da de har en unfair fordel overfor andre. Den unfair fordel kommer af, at de via et eksternt program vil kunne få wallhack, aim-bot og andre unfair fordele. Hacking har eksisteret og er også blevet brugt professionelt, herunder den store skandale i CSGO omhandlende den franske spiller KQLY fra LDLC, som blev opdaget for snyd i kvartfinalen mod Virtus.pro til ESL One Cologne 14. Selvom anticheat-programmer bliver bedre lader det til, at udviklerne af hacks altid er et skridt foran.

Hacking er altid blevet brugt ved brug af software. Eksternt software som har indflydelse på det pågældende spil, har været op til anticheat-programmer at opdage og bliver fortsat bedre, men hvordan vil hardware hacking blive opdaget når det ikke kan opdages af et anticheat-program? Hardware hacking er stort set umuligt at blive opdaget, hvilket er et stort problem for competitive gaming som helhed. Semi-profesionelle hold bruger og folk er villige til at bruge flere tusinde kroner for at få det, ifølge en anonym hackudvikler i et interview med youtuber Sparkles. Klippet kan ses her.

Hvis hardware hacking udvikler sig uden nogen foranstaltninger bliver taget, kan dette udvikle sig til en stort problem, som vil skade integriteten af professionelt Counterstrike samt andre Esports. Hackerne ved hvad de laver og anticheat-udvikler følger efter. Anti-cheat og cheat har altid været en spil som katten efter musen. Musen er bare altid et skridt foran, hvilket skal ændres på bedst muligt.

Hvad Valve og andre store spilproducenter har tænkt sig at gøre ved problemet er uvist. Vil de optimere deres anti-cheat igen indtil der kommer en ny cheat, eller vil de prøve at tage fat i roden af problemet, kun tiden vil vise.

 

 

Kontakt: Mikkel Kodahl, mikkelkodahl@live.dk

 

Summary
Hardware hack i CSGO
Article Name
Hardware hack i CSGO
Description
Hardwarehacking er stort set umuligt at opdage for anti-cheat programmer og bruges på semi-professionelt niveau.
Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *