Tips and tricks

Her har du mulighed for at lærer tips og tricks som vil hjælpe dig med at tage dit gameplay til det næste niveau. Hvad det inbefatter, er en bedre forståelse af maps i den aktive competetive map pool. Her lærer vi dig at læse spillet som runden forløber sig og sørge for du altid er et skridt foran modstanden. Her vil du få mulighed for at lære og gøre brug af boosts mest effektivt, strategier og hvordan du kan anvende dine granater bedst muligt til at lukke modstanden ned og assistere dine teammates til at vinde deres dueller for at sikre sejren til dit hold. 

Brug af smokes

Granater er en af de vigtigste redskaber i Counterstrike og derfor er det vigtigt at lære hvordan og hvornår man skal bruge dem. Smokegranaten er en af de vigtigste granater i spillet og kan bruges på mange måder afhængigt af situationen man er i. som CT bruges smokegranaten oftest som et redskab til at holde T ude af de to bombsites. Som CT bruges smokegranaten også ofte til at ligge på en plantet bombe mens man demontere den. Ønsker man at bruge smokegranater mest effektivt, vil det være en god idé at lærer lineups til at kaste dem. Der er lavet mange maps i steams workshops, som viser dig de mest effektive lineups på hver map. Søger du på workshoppen vil jeg anbefale at gøre brug af workshopmaps Y-prac eller Youtube-videoer.

Boost

For at foretage et boost har du brug for minimum en teammate, da det foretages ved at stå på hovedet af en teammate som vist på billedet til højre. Et boost bruges til at stå i uventede positioner som vil overraske din modstander og øge dine chancer for at sikre drabet på modstanderen. Der er særlige positioner på hver map, som er særligt effektive for at booste. disse positioner vil vi dække senere.  

Sådan ser et boost ud